Waarom behangpapier.nl?

Grafimon NV is een innovatief grafisch bedrijf met een jarenlange reputatie op gebied van kleurbeheer en digitale printtoepassingen. We printen op alle mogelijke materialen en steeds verleggen we hierin onze grenzen. Op elk materiaal garanderen we een verbazingwekkende fotokwaliteit.

Om ons behangpapier samen te stellen zijn we op zoek gegaan naar de beste ingrediënten, nl. ons feilloos kleurbeheersysteem, een uitmuntende printtechniek, een creatieve editor, het betere vliespapier en last but not least een gespecialiseerde industriële behangsnijmachine. We zijn uniek in het snijden van naadloos gepersonaliseerd behangpapier zodat doorlopende beelden altijd perfect aansluiten. Bovendien kan elke behanger of doe-het-zelver direct aan de slag, want het behangpapier plaatst net als een gewoon behangpapier.

Dankzij de creatieve editor kun je veel meer dan enkel een foto uploaden. Je vertrekt vanaf je eigen foto of je kiest één van onze duizenden foto’s of patronen. Zo verzeker je vooraf online de perfecte fotopositie op jouw eigen muur. Ongezien !

We printen ook met de nodige aandacht voor het milieu. Want onze inkten zijn geurloos en gemaakt op basis van water. En dankzij hun ecolo- en greenguard-certificatie zijn ze ideaal voor toepassingen in de horeca en gezondheidszorg.

Onze productie is in België (Kortrijk) gevestigd. Een zeer gedreven team specialisten staat er voor je klaar. Jouw interieur is bij ons dus in goede handen. Geen enkele vraag is ons teveel, dat bewijzen de vele kanalen die je kan betreden om vragen te stellen aan onze mensen. We zijn onder meer bereikbaar via mail, telefoon of via een online chatbox.

Indien je professionele doorverkoper (interieurarchitect, etc…) bent kan je steeds klikken op de knop “Professionele partner worden?". Je wordt dan spoedig door ons gecontacteerd zodat je kan kennismaken met onze speciale voorwaarden.